21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul Inspire şi Colours Cinema, în săptămâna 21 - 27 septembrie

Programul Inspire şi Colours Cinema, în săptămâna 21 – 27 septembrie

Night School / Loserii de la seral Avanpremiera
Regia: Malcolm D. Lee
Cu: Tiffany Haddish, Kevin Hart, Jacob Batalon, Anne Winters
Gen film: Comedie
Durată: 116 min
Kevin Hart face din nou echipă cu producătorul Will Packer, cu care a realizat comediile de imens succes Ride Along/Un polițist și jumătate și Think Like a Man, pentru o nouă comedie care va purta marca lor inconfundabilă – Loserii de la seral. Niște indivizi inadaptați la societate sunt forțați să meargă la seral, doar-doar vor reuși să ia și ei bacul.
Joi 21:00

Hell Fest / Hell Fest. Parcul groazei Avanpremiera
Regia: Gregory Plotkin
Cu: Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus, Christian James, Roby Attal
Gen film: Horror
Durată: 94 min
Un criminal mascat transformă un parc de distracţii cu tematică horror în propriul teren de joacă, vânând un grup de prieteni şi făcându-i pe ceilalţi vizitatori să creadă că teroarea lor face parte din spectacol.
Joi 21:20

The House with a Clock in Its Walls / Misterul ceasului din perete Avanpremiera
Regia: Eli Roth
Cu: Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry
Gen film: Familie, Fantastic, Horror, Mister, SF, Thriller
Durată: 110 min
După ce și-a pierdut părinții, Lewis Barnavelt, un băiat de 10 ani, este trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. La scurt timp, fațada adormită a noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. Descoperind că unchiul său este un vrăjitor, băiatul pătrunde în universul misterios al magiei și vrăjitoriei. Cu toate acestea, această putere nu se limitează doar la oamenii buni: Lewis află despre Isaac Izard, un vrăjitor malefic care dorea să provoace Apocalipsa, astfel încât să poată vedea ce se întâmplă după aceea. Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagră, care atâta timp cât există, va continua să ticăie, numărând până la sfârșitul lumii. El a murit înainte de a termina ceasul, însă l-a ascuns în casa acestuia, unde acum locuiește unchiul Jonathan. În aceste condiții, Lewis și Jonathan trebuie să găsească ceasul înainte de a fi prea târziu, și înainte ca soția lui Isaac, Selena, să ajungă la el.
Dublat: Joi 12:10
Subtitrat: Joi 16:40

Peppermint/ Peppermint: Gustul răzbunării
Regia: Pierre Morel
Cu: Jennifer Garner
Gen film: Acţiune, Dramă, Thriller
Durată: 107 min
Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a Riley North se trezește din comă după ce soțul și fiica ei au fost uciși într-un atac brutal de către membrii unui cartel. Când sistemul îi protejează pe ucigași de justiție, iar ei se plimbă liberi datorită oficialilor corupți, Riley ia lucrurile în propriile mâini și caută o cale de răzbunare împotriva acelora care i-au distrus viața. Transformându-și frustrarea în motivație personală, ea petrece câțiva ani ascunsă, perfecționându-și mintea, trupul și spiritul pentru a deveni o forță de neoprit, evitând lumea interlopă, LAPD-ul și FBI-ul, în timp ce își face dreptate în stil propriu.
Vineri pana Miercuri 21:10
Joi 19:10

Povestea unui pierde-vară
Regia: Paul Negoescu
Cu: Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter, Crina Semciuc
Gen film: Comedie
Durată: 105 min
Petru este profesor de matematică la Politehnică şi, în ciuda celor 42 de ani împliniţi, duce o viaţă lipsită de griji. Serile lui se împart între ieşitul la bere cu băieţii si vizitele la Irina, cu care este într-o relaţie pe care nu şi-o asumă decât pe jumătate. Când Irina rămâne însărcinată, Petru este forţat să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se maturizeze în sfârşit.
Vineri pana Miercuri 20:50
Joi 18:50

Ploey – You Never Fly Alone 3D/ Ploey – Inimă de viteaz
Regia: Arni Asgeirsson
Cu: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson, Richard Wills-Cotton
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie
Durată: 88 min
„Ploey – inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.
Dublat: Vineri pana Miercuri 13:30; 17:10
Joi 15:10

Luis & the Aliens 3D / Luis și mini-extratereștrii
Regia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack
Cu: Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylack
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durată: 91 min
Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală. Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.
Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră.
Dublat: Vineri pana Miercuri 15:20
Joi 13:20

The Predator 3D / Predatorul
Regia: Shane Black
Cu: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Thomas Jane
Gen film: Acţiune, Aventuri, Horror, SF, Thriller
Durată: 106 min
Din cele mai îndepărtate colțuri ale universului până pe străzile unui mic oraș din suburbie, vânătoarea reîncepe în noua serie Predatorul. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai inteligenți ca niciodată, datorită unor mutații genetice. Când un tânăr determină în mod accidental întoarcerea lor pe Pământ, doar o echipă specială de foști soldați și un profesor de știință nebun pot preveni sfârșitul rasei umane.
Vineri pana Miercuri 19:00
Joi 17:00

A Simple Favor / O simplă favoare
Regia: Paul Feig
Cu: Blake Lively, Anna Kendrick, Eric Johnson
Gen film: Crimă, Mister, Thriller
Durată: 122 min
Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mamă și vloggeriță, este cea mai bună prietenă cu fermecătoarea Emily Nelson, o casnică care are o preferință aparte pentru costume personalizate și martini. Într-o zi, Emily o roagă pe Stephanie să-i ia fiul de la școală, însă aceasta dispare în mod misterios, iar după zile de căutări, este găsită în cele din urmă moartă. Încercând să dezlege misterul morții ei, Stephanie începe să sape mai adânc în secretele lui Emily, ajungând să se întrebe cât de bine o cunoștea pe cea mai bună prietenă a ei. În căutarea adevărului i se alătură Sean, soțul lui Emily, alături de care traversează o poveste plină de trădări și răsturnări de situție. A Simple Favor (2018) este un thriller plin de rătăciri și trădări, secrete și revelații, dragoste și loialitate, crimă și răzbunare.
Vineri pana Miercuri 18:20
Joi 14:20

The Nun / Călugărița: Misterul de la mănăstire
Regia: Corin Hardy
Cu: Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Demián Bichir
Gen film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 101 min
După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascune mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un andevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.
Vineri pana Miercuri 16:20

Norm of the North 2: Keys to the Kingdom / Norm de la Polul Nord 2. Cheia orașului
Regia: Tim Maltby
Cu: Mircea Drîmbăreanu, Silvia Gîscă, Oana Benea
Gen film: Animaţie, Comedie
Durată: 96 min
Norm, proaspăt încoronat rege în Antarctica, se duce la New York, unde urmează să primească cea mai înaltă distincție – cheia orașului. Dar, în timp ce Norm se străduie să le dovedească cetățenilor din New York că are talentul și abilitățile necesare ca să fie un rege adevărat, cheia orașului este furată, și el, acuzat de o serie de jafuri asupra unor bănci. Cu ajutorul prietenilor săi, Olimpia, Vera și al loialilor săi lemingi, Norm pornește într-o misiune plină de adrenalină și suspans pentru a găsi cheia și banii furați, și pentru a-i face pe concetățenii săi din Antarctica mândri de el. Va reuși el, oare, să-și spele reputația, mai ales că propriul său regat are nevoie de ajutorul lui, căci o corporație are un plan diabolic, prin care vrea să ia toată gheața și să o transforme în apă îmbuteliată?
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:20; 14:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS