15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Smiley îşi invită fanii să participe la cea mai mare Foto-Confesiune din ţară

Craiova: Smiley îşi invită fanii să participe la cea mai mare Foto-Confesiune din ţară

Smiley dă startul “Foto – confensiunilor din oraşul tău” în primul turneu naţional care va avea loc în perioada 29 octombrie – 18 noiembrie în 10 oraşe din România. Fanii sunt aşteptaţi să-şi încarce fotografiile de suflet cu locul preferat din oraşul lor pe paginile de Facebook special create pentru concertele din fiecare oraş.

O parte din fotografiile trimise vor fi proiectate în timpul concertelor: „Confesiunea nu este doar a mea, este şi a publicului care îmi ascultă muzica. Oamenii care vin la concert sunt parte din ceea ce fac eu în fiecare zi. Ei au ajuns să mă cunoască prin muzica mea. Îmi doresc prin aceste foto-confesiuni să aflu câte ceva despre ei, despre oraşul lor, să ajung la concertul din oraşul lor ca la o întâlnire cu nişte prieteni. Mi-ar plăcea să ştiu unde-şi beau cafeaua, unde s-au sărutat prima dată, care e locul lor preferat din oraş, unde dansează până dimineaţa, unde se duc să se relaxeze, vreau să văd fotografii care vorbesc despre fericire, iubire, lucruri importante, detalii de suflet şi bucurii”, mărturiseşte Smiley.
Smiley va fi pe 13 noiembrie la Craiova la Sala Polivalentă.
Organizatorii turneului national Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, care are in portofoliu organizarea unor importante turnee nationale pentru cele mai mari trupe rock autohtone dar si a unor show-uri concept precum Stand Up Olympics sau Ca Pe Vremuri.
Biletele sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/ .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS