16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljJandarmii doljeni participă la campania „Let’s Do It, România!”

Jandarmii doljeni participă la campania „Let’s Do It, România!”

Sâmbătă, 15 septembrie , jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova vor participa la „Ziua Naţională de Curăţenie”, campanie de ecologizare „Let’s Do It, România!”, organizată în scopul strângerii deşeurilor aruncate necorespunzător în arealele naturale.
Această iniţiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociaţia „Viitorul în zori”, se desfăşoară la nivel naţional şi reprezintă una dintre cele mai ample acţiuni de colectare a deşeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.
Alături de alţi voluntari, aproximativ 60 de jandarmi din cadrul celor două unităţi din Craiova se vor afla mâine în zona de nord a municipiului Craiova (Lacul Tanchiştilor), precum şi în oraşul Bechet, pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii şi ceilalţi participanţi, vor pune în valoare puterea exemplului şi vor aduna deşeurile aruncate în natură, fiind conştienţi că protejarea şi conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului.
Crezând în succesul ideii de voluntariat, de-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum „România prinde rădăcini”, „Ora Pământului’’, „Plantăm fapte bune în România” sau „Plantăm, protejăm, iubim natura”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS