Dolj: Tineri bănuiţi că ar fi furat din autoturisme, identificaţi de poliţiştiPoliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui minor de 14 ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt dintr-un autoturism, faptă comisă la data de 7 septembrie, în dauna unei tinere de 27 ani, din Craiova.

Cel în cauză ar fi sustras, după ce în prealabil a spart geamul unei portiere, o geantă de damă, în care se afla suma de 1.000 de lei şi 2 telefoane mobile, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de lei.

O parte din prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că acesta ar fi participat, împreună cu alţi doi tineri de 15 ani, respectiv 21 de ani şi la comiterea unui furt de discuri tahograf, dintr-o autoutilitară, fapta respectivă fiind comisă în cursul lunii iunie a.c.


În aceast caz, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

De asemenea, în urma materialului probator administrat în cauză, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au identificat doi tineri, de 15, respectiv 16 ani, bănuiţi că, în cursul lunii august, ar fi sustras din 3 taxiuri, prin forţarea butucului portierei, trei portofele cu bani şi un telefon, valoarea totală a prejudiciului produs fiind de 380 de euro şi aproximativ 1.500 lei. O parte din prejudiciul produs a fost recuperat de poliţişti, cercetărilor continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 noiembrie 2018

Craiova: Accidentat pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 40 de ani, din Craiova, a fost accidentat în această dimineaţă pe o trecere de pietoni de pe Calea Severinului de un taximetrist. Potrivit IPJ Dolj, un bărbat, de 60 de ani, din Craiova, care conducea un

Sumarul ediției de marţi, 13 noiembrie 2018

Top