17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: O femeie a încercat să mituiască poliţiştii cu un televizor şi whisky

Craiova: O femeie a încercat să mituiască poliţiştii cu un televizor şi whisky

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 29 de ani, din comuna Caraula, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bibescu, din Craiova, fără să aibă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că autoturismul respectiv era neînmatriculat în circulaţie, iar plăcuţele care erau montate pe acesta nu erau atribuite niciunui vehicul.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul cu numere false şi fără a deţine permis de conducere.
De asemenea, în autoturism, la momentul depistării se mai afla o femeie de 32 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt.
În timp ce aceştia se aflau la sediul Biroului Rutier Craiova, pentru întocmirea actelor de cercetare penală, femeia a încercat să ofere poliţiştilor un televizor şi mai multe sticle de whisky, pentru a nu lua măsurile legale faţă de persoana depistată la volan.
Poliţiştii au informat superiorii, iar la faţa locului s-au deplasat ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, care au realizat flagrantul, cercetările fiind preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată, în cursul acestei zile, Tibunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS