15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Depistaţi la volan, cu alcoolemii record

Dolj: Depistaţi la volan, cu alcoolemii record

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat luni, 10 septembrie, un bărbat de 40 de ani, din Craiova, care conducea o autoutilitară pe DN 6, în zona localităţii Almăj, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că acesta avea o concentraţie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care, cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au depistat un bărbat de 49 de ani, din Terepezița, care conducea un autoturism, prin localitate, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în acest caz dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS