17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSute de cai putere se întrec la Craiova Opel Super Rally

Sute de cai putere se întrec la Craiova Opel Super Rally

Sute de cai putere își vor da întâlnire pe circuitul stradal amenajat în centrul municipiuluim pentru Trofeul Craiova Opel Super Rally. Mihai Leu promite spectacol pentru toți cei prezenți. Ediția “pilot” din 2017 a avut un impact pozitiv atât asupra publicului amator de spectacol, cât și pentru piloți și organizatori. Clubul sportiv AMC Racing, reprezentat de Mihai Leu, revine în Municipiul Craiova în perioada 14 – 15 septembrie 2018. Evenimentul motorsport reprezintă cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Super Rally, un campionat în care se întrec cei mai buni piloți din diferite discipline motorsport. Trofeul Craiova Opel Super Rally va aduce la start peste 20 de concurenți și mașini special modificate pentru curse. Printre participanții la eveniment se vor număra atât piloți de raliu, cât și piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă, Drift, Slalom Paralel și mulți alții.
Circuitul stradal special amenajat pentru competiție va fi amplasat în zona Pasajului Universității, având o lungime totală de 1.8 km. Concurenții vor lua startul în cel puțin patru manșe de concurs, urmând să parcurgă traseul de trei ori, lungimea totală fiind de 5.4 km. Cei mai buni piloți din cele patru manșe se vor califica apoi în manșele finale, în lupta pentru podium.
Piloții sunt așteptați să se înscrie până marți, 11 septembrie, urmând ca vineri să fie invitați la startul festiv. Publicul va putea obține autografe de la echipajele preferate în Piața Mihai Viteazul, începând cu ora 19:00. Concursul va începe sâmbătă, 15 septembrie, printr-o manșă de recunoașteri programată la ora 8:30. Opel Insignia GSi va deschide competiția, iar mașinile din competiție vor lua startul în manșele de concurs începând cu ora 10:00, cei mai buni piloți urcând apoi pe podium în cadrul festivității de premiere programată la ora 17:30. Pe toata durata evenimentului, publicul va putea admira cele mai noi modele Opel. Programul complet al evenimentului și mai multe informații despre competiție pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook, Campionatul Național de Super Rally.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS