10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSuper experimente știinţifice dedicate copiilor vin în Centrul comercial Auchan Craioviţa

Super experimente știinţifice dedicate copiilor vin în Centrul comercial Auchan Craioviţa

Centrul Comercial Auchan Craioviţa a pregătit, astăzi, între orele 17.00 – 20.00, un program de super experimente știintifice dedicate copiilor, pe înţelesul lor. Copilăria timpurie este o perioadă de dezvoltare importantă în viaţa unui copil, perioadă în care acesta deprinde abilităţi de învăţare şi gândire, dar şi în care îşi dezvoltă inteligenţa emoţională şi socială.
În colaborare cu partenerii Fastrackids Craiova se va stimula creativitatea copiilor în cadrul modului de știinţă unde aceștia învaţă să facă diferenţa dintre descoperiri şi invenţii. Copiii vor formula și ipoteze testate prin experimente ştiinţifice distractive cu produse de uz casnic, precum sarea, oţetul, amidonul alimentar sau detergentul de rufe! Atelierul se adresează copiilor cu vârsta între 4 și 10 ani.
Evenimentul se va desfășura într-un cadru tematic special amenajat, unde copiii se pot bucura și de un candy bar creat special pentru ei. La atelier vom încălzi atmosfera cu multe surprize și concursuri cu premii.
Haideti să descoperim tainele știinţei prin joc !

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS