15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZece noi poliţişti la IPJ Dolj

Zece noi poliţişti la IPJ Dolj

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj și-a mărit, astăzi, rândurile cu cea mai nouă promoție a școlilor de agenți de poliție repartizați să își înceapă cariera aici. Cei zece tineri absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina au fost primiți, în prima lor zi de serviciu în cadrul IPJ Dolj, chiar de către comandantul Inspectoratului, comisar șef de poliție dr. Constantin Nicolescu, care le-a urat bun venit în rândurile polițiștilor doljeni și le-a oferit sfaturi binevenite la început de carieră.
Este de menționat faptul că cei mai noi zece polițiști din cadrul IPJ Dolj fac parte din elita generației lor de absolvenți, obținând, la finalul studiilor, medii foarte mari, cuprinse între 9,06 și 9,51, ceea ce le-a permis să își aleagă primul loc de muncă, în conformitate cu propriile opțiuni, toți alegând să lucreze la Inspectoratul doljean.
Analizând situația operativă și nevoile de personal, conducerea IPJ Dolj a luat decizia să îi repartizeze pe aceștia atât la subunități din Craiova (3 absolvenți), cât și posturi de poliție din mediul rural – 7 absolvenți (Giubega, Galiciuica, Grecești, Daneți – 2 absolvenți, Caraula și Catane).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS