13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Craiova au oprit, ieri, pentru control un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din municipiu. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul este proprietatea tatălui conducătorului auto şi ar fi fost sustras din curtea locuinței comune de către bărbatul de 29 de ani.

Poliţişti din cadrul Postului Amărăștii de Jos au depistat, ieri, un tânăr de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, poliţişti din Calafat au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat au depistat în trafic o tânără de 24 de ani, din comuna Maglavit, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 553, în localitatea de domiciliu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţişti din cadrul Posturilor Argetoaia şi Cernăteşti au depistat, ieri, un tânăr de 20 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furtul în scop de folosință.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS