6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Conduceau deşi nu aveau acest drept

Dolj: Conduceau deşi nu aveau acest drept

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, ieri, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Craiova. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat o tânără de 19 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 122, în localitatea Işalniţa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că autoturismul ar fi fost încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice, de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care poseda permis de conducere şi care se afla în maşină, la momentul depistării.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus, unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS