8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Trei femei, prinse cu ţigări de contrabandă

Craiova: Trei femei, prinse cu ţigări de contrabandă

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni pe linia combaterii comercializării fără drept a produselor accizabile, în diferite zone din municipiul Craiova, au depistat sâmbătă, 21 iulie, trei femei în timp ce ofereau spre comercializare mai multe pachete de ţigări.
Jandarmii au procedat la oprirea şi stabilirea identităţii acestora şi fiind întrebate cu privire pachetele de ţigări deţinute, de diferite mărci şi fără marcaj fiscal legal, numitele C. D., de 47 ani, B.A., de 28 ani şi Ţ. E., de 50 ani, toate din Craiova, nu au putut să justifice provenienţa acestora şi au recunoscut că nu posedă astfel de documente.
Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”. Întreaga cantitate de 3060 ţigarete a fost predată pe bază de proces-verbal reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar dosarele vor fi înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS