10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Dolj: Doi frați, de 9 și 14 ani, înecați la Braloștița

UPDATE Dolj: Doi frați, de 9 și 14 ani, înecați la Braloștița

UPDATE: Copilul de 14 ani a fost găsit și el înecat. Părinții au confirmat identitatea minorului găsit decedat. Acesta a fost găsit în Jiu la aproximativ 2 kilometri față de locul unde se presupune că cei doi frati ar fi intrat în apă. După aproximativ șase ore de căutări, trupul copilului a fost văzut de un cetățean în apă plutind. Echipajul de pompieri s-a deplasat la locul de persoane care a anunțat. Trupul copilului a fost recuperat și adus la mal, dar din păcate nu s-a putut constata decât decesul.

Un copil de 9 ani, din Braloștița, a fost găsit înecat, ieri, în Jiu. Acesta ar fi plecat cu alți doi minori, fratele de 14 ani ani și încă un băiat.

Pentru băiatul de 14 ani există certitudinea că lipsește de acasă, însă cu privire la cel de-al treilea minor nu a fost primită nicio sesizare până în acest moment, exista doar declarația unei persoane care susține că i-ar fi văzut pe cei doi însoțiți de un alt băiat.

Potrivit polițiștilor, în această dimineață au fost reluate căutările. Se pare că doar fratele de 14 ani lipsește, pentru că până în prezent nu se confirma existența unui al doilea minor dispărut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS