11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au depistat un bărbat de 48 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 65, având o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, poliţişti din Băileşti au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din comuna Izvoare, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi noapte, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Craiova au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Bozovici, judeţul Caraş Severin.
Întrucât acesta emana un miros puternic de alcool, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit pe numele şoferilor dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS