13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOltenia multiculturală

Oltenia multiculturală

 
AIESEC Craiova organizează, miercuri, în incinta Centrului Comercial Mercur, începând cu orele 17.00, un eveniment care simbolizează multiculturalitatea printre olteni!
lobal Village este un eveniment ce se adresează tuturor celor interesați de multiculturalitate, de a cunoaște alte culturi, totodată fiind locul ideal pentru a descoperi și a înțelege diversitatea din jurul nostru.
La eveniment vor participa voluntari internaționali care vizitează Craiova în scop educațional și vocațional prin proiectele oferite de AIESEC Craiova, ele fiind VET (Vocational, Educational & Training), care se adresează elevilor de liceu și le oferă oportunitatea de a încerca mai multe domenii de activitate, Discover Schools și Discover Kindergarden, unde voluntarii merg în școli și grădinițe pentru a preda diferite limbi străine.
Ziua de miercuri va prezenta cultura și tradițiile țărilor precum Turcia, Spania, Canada, Grecia; In cadrul evenimentului, se vor prezenta mâncăruri specifice, se va dansa iar cei mai pasionați pot avea ocazia să converseze cu tinerii nativi în dialectul specific și vor experimenta o zi în culturile respective.
Prezenți vor fi și membrii AIESEC Craiova pentru a putea facilita conversațiile, pentru a-și prezenta oportunitățile, pentru a răspunde la întrebări sau curiozități tuturor participanților, accesul la eveniment fiind unul liber și deschis pentru toți curioșii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS