24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins de poliţişti după ce a lovit un autoturism şi a fugit

Dolj: Prins de poliţişti după ce a lovit un autoturism şi a fugit

Poliţişti din cadrul Secției 7 Rurală Plenița au fost sesizați, ieri, de un bărbat de 50 de ani, din comuna Oprișor, judeţul Mehedinți, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în curtea locuinței, un participant la trafic i-a lovit autoturismul și apoi a plecat în direcţia localităţii Pleniţa, judeţul Dolj. Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că autoturismul menționat de către apelant a fost văzut în comuna Plenița, apoi pe un drum din extravilanul acestei localităţi, în satul Castrele Traiane.
Poliţiştii doljeni au depistat autoturismul în cauză, care prezenta avarii pe partea dreaptă față, iar lângă acesta a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din Plenița, care ar fi condus autoturismul, din comuna Oprişor, judeţul Mehedinți, până în localitatea de domiciliu.
Întrucât doljeanul de 42 de ani emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, acesta refuzând atât testarea, cât şi recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS