15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCampania PNL Dolj - „Oferă o șansă! Donează sânge!” a ajuns la Celaru

Campania PNL Dolj – „Oferă o șansă! Donează sânge!” a ajuns la Celaru

Astăzi a avut loc o nouă acțiune de donare de sânge, în comuna Celaru, parte a campaniei inițiate de Partidul Național Liberal Filiala Dolj în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, „Oferă o șansă! Donează sânge!”. Celaru este cea de-a patra comună care se alătură campaniei demarate de PNL Dolj, după ce în lunile aprilie și mai acțiuni similare au avut loc în comunele Rojiște, Apele Vii și Siliștea Crucii.
PNL Dolj mulțumește pe această cale celor peste 70 de persoane care au dorit să doneze astăzi sânge, Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Craiova care a pus la dispoziție unitatea mobilă și domnului Lion Lucian, primarul liberal al comunei Celaru care a susținut acest demers.
Inițiativa campaniei „Oferă o șansă! Donează sânge!” aparține consilierului județean Laurențiu Ivanovici, președintele Comisiei de Sănătate a PNL Dolj și vicepreședintelui PNL Dolj, Isidor Răducea și putem remarca faptul că precede apelul făcut săptămâna trecută de către ministrul sănătății, prin care solicită populației să meargă la centrele de transfuzii să doneze voluntar sânge, având în vedere deficitul care se înregistrează în lunile de vară, pe perioada concediilor și a muncilor agricole.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS