Craiova: Tânăr reţinut după ce a furat o verighetă şi o pereche de ochelari dintr-o maşină

Foto: Arhivă


Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Dolj şi al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa – Biroul Investigaţii Criminale, au identificat şi condus la sediul secţiei, marţi, 19 iunie, un tânăr de 21 ani, din Olteniţa, judeţul Călăraşi.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta ar fi sustras, în noaptea de 13 spre 14.06.2018, prin spargerea geamului portierei dreapta faţă de la un autoturism ce se afla parcat pe strada Nicolae Iorga, o pereche de ochelari de soare şi o verighetă din aur.


Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 decembrie 2018

Baschet (m) / SCM „U“ Craiova a pierdut la Sibiu

Formația masculină de baschet SCM „U“ Craiova a pierdut clar, cu 107-82 (29-14, 18-27, 32-22, 28-19), partida susținută sâmbătă, în deplasare, contra echipei CSU Sibiu, în etapa a 10-a din Liga Națională. SCM „U“ Craiova: I. Mijajlovic (6 ...

Sumarul ediției de duminică, 16 decembrie 2018

Top