Trafic rutier întrerupt temporar pe podul Calafat-Vidin

Tranzitul pe podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin este întrerupt


Circulaţia rutieră pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă joi, pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii, a informat Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Societatea comună româno-bulgară “Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria”, care administrează podul Calafat-Vidin, anunță că, în intervlaul orar 9.00 – 11.00 autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat.

De asemenea, IGPF recomandă tranzitarea celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internaţional de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei “Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.


Traficul pe pod va fi întrerupt şi în data de 2 iulie, în acelaşi interval orar.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 septembrie 2018

Gorj: Un tânăr fără permis auto, ridicat de poliţie din trafic

Polițiști din Târgu Cărbunești au depistat miercuri în trafic un tânăr de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, fără a poseda permis de conducere. În baza probatoriului administrat în dosar, având în
20 septembrie 2018

Trafic oprit pe DN 6

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe DN 6, în localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov, pe sensul de mers Bragadiru-Alexandria, un autoturism a luat foc, ca urmare a unei defecţiuni tehnice. Nu au rezultat ...

Sumarul ediției de duminică, 23 septembrie 2018

Top