Jandarmii din Craiova donează sângeJandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj au donat astăzi sânge.

Astăzi, mai mulţi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au participat la o nouă activitate de donare de sânge cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, sărbătorită în fiecare an, la 14 iunie.

Donarea de sânge s-a realizat la sediul celor două unităţi de jandarmi, prin intermediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, în scopul de a creşte gradul de conştientizare asupra importanţei donării de sânge şi de a încuraja cetăţenii să participe frecvent la astfel de activităţi.


La nivel local, dar şi naţional, jandarmii sunt susţinători ai campaniilor de donare de sânge, fiind deseori iniţiatori şi promovând donarea, pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanţei sângelui în salvarea vieţilor omeneşti.

În fiecare an, la data de 14 iunie, se celebrează în întreaga lume Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, prilej de a semnala necesitatea donării de sânge, dar şi pentru a acorda un omagiu donatorilor de sânge.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 octombrie 2018

Craiova: Accident cu trei maşini în Valea Roşie

Un accident în timpul căruia două persoane au fost rănite a avut loc, în această după amiază, în cartierul craiovean Valea Roşie. O femeie 40 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe o alee, între blocuri, a încercat

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 octombrie 2018

Top