21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUcenicii păpușari fac spectacol pe scena Teatrului Colibri Craiova

Ucenicii păpușari fac spectacol pe scena Teatrului Colibri Craiova

De la cei de-o șchioapă și până la adolescenți, 120 de ucenici păpușari, care s-au bucurat de atelierele Fabricii de povești electroColibri în perioada aprilie – iunie 2018, vor însufleți scena Teatrului Colibri Craiova duminică, 10 iunie, de la ora 13:00.
Copiii își vor primi publicul cu hohote de râs și multă voioșie, cu momente de teatru, desăvârșite cu candoare, cu expoziție de desene și figurine 3D, cu proiecții video, cu numărul 12 al Gazetei de teatru – file cu povești și evident, cu multă improvizație și nemăsurată emoție.
În această a doua serie de ateliere din anul 2018, la Teatrul Colibri s-au desfășurat 13 ateliere de creație: Dincolo de poveste (coord. Rodica Prisăcaru), Laboratorul creativ (coord. Andreea Melinescu), Primul pas pe scenă (coord. Alis Ianoş), Jocul de-a joaca (coord. Oana Stancu), Puzzle Factory (coord. Adriana Teodorescu), Poveștile copilăriei, Construim cu bucurie şi Lumea piticilor, grupele 1 și 2 (coord. Laura Pumnea), Cine sunt eu și Dincolo de mască (coord. Geo Dinescu), Zece degete, nu doar două mâini (coord. Marin Fagu), Video blogger Colibri (coord. Marin Fagu, Geo Dinescu, Andreea Melinescu).
În 2018, Fabrica de povești electroColibri a împlinit 5 ani de când turează motoarele în atelierele de creație, timp în care aproape 2000 de copii i-au fost pe rând ucenici. De la 2 la 16 ani, ei au descoperit pas cu pas lumea minunată a teatrului, a poveștilor, a jocurilor, au deslușit tainele mânuirii și construcției de păpuși, au realizat figurine din hârtie, au cântat, au dansat, au desenat, și-au făcut video blog și revistă.
Aventura continuă din toamna acestui an, când Teatrul Colibri va începe înscrierile pentru o nouă serie de ateliere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS