14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Târgul CONTEX la Mercur Center

Craiova: Târgul CONTEX la Mercur Center

Camera de Comert şi Industrie Dolj organizează în perioada 6 – 10 iunie, la Mercur Center etaj IV, campania “Cumpăraţi şi câştigaţi!”. Târgul CONTEX aduce cele mai noi colecţii de vară în materie de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, artizanat şi textile pentru casă. Craiovenii au posibilitatea să participe la tombola specială, în joc fiind premiul de 1000 de lei cash.
În acest sens, vor fi distribuite flayere care pe verso conţin talonul pentru tombolă, urmând a fi depuse în urna special amenajata la Mercur Center, etaj IV.
Concursul este deschis tuturor vizitatorilor târgului, care au împlinit 18 ani. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, duminica 10 iunie 2018, orele 14.00.
Timp de 5 zile, etajul IV al Mercur Center, este gazda celor 25 de expozanţi – producători tradiţionali de articole de îmbrăacăaminte pentru damă, bărbaţi şi copii, alături de articole de marochinăarie, piele, textile pentru casă, artizanat şi hand made.
Oferta este generoasă, în special pentru doamne, îmbrăcăminte si încălţăminte de la producători consacraţi din Bucureşti, Braşov, Piteşti, Constanţa, Focşani, Reghin, Făgăraş.
De asemenea, şi-au anuntat prezenţa producători de articole din piele naturală, încălţăminte şi marochinărie din Arad, Caraş Severin, Suceava.
Programul zilnic este 10.00 – 22.00, intrarea este liberă.
***

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS