9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reţinuţi pentru furturi din auto

Dolj: Reţinuţi pentru furturi din auto

Poliţiştii din Craiova au efectuat percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor fapte de furt din şi de la auto. Faţă de trei tineri din localităţile Gângiova şi Podari a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au efectuat cerccetări în patru dosare penale privind infracţiuni de furt din şi de la auto, iar ieri, a fost efectuate 7 percheziţii domiciliare în locaţii unde existau date şi informaţii că se găsesc bunuri provenite din săvârşirea infracţiunilor respective.
Cu această ocazie au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri (CD Playere auto, oglinzi retrovizoare, ştergătore, TV LCD, drujbe, ustensile de pescuit, truse de chei, acumulatori auto, etc.).
De asemenea, la sediul Secţiei 3 Poliţie au fost conduse 8 persoane bănuite de comiterea de furturi din şi de la autoturisme.
Faţă de doi tineri în vârstă de 26, respectiv 19 ani, din comuna Gângiova, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea a câte 10 acte materiale de furt calificat, iar faţă de un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Podari, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea a 5 acte materiale de furt calificat.
Cei trei bărbaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.
Un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Gângiova, este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Prejudiciul total a fost estimat la valoarea de 4405 lei şi a fost recuperat în proporţie de 70 %.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS