12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Depistaţi la volan deşi nu aveau permis de conducere

Dolj: Depistaţi la volan deşi nu aveau permis de conducere

Poliţişti din Băilești l-au depistat, ieri, pe L. Florin, de 24 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe DJ 561A, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiindu-i încredințat de B. Florea, de 20 ani, din aceeaşi localitate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Secției 8 Rurală Rast l-au depistat, ieri, pe P. Irinel, de 33 ani, din com. Afumați, jud. Dolj, în timp ce acesta conducea un autoturism pe DJ 552A, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Aseară, poliţişti din Rast şi Negoi l-au depistat pe D. Marian, de 20 de ani, din Negoi, în timp ce acesta conducea o motocicletă pe DN 55A, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar de cercetare penala pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Secţiei 15 Rurală Filiaşi s-au sesizat, ieri, din oficiu cu privire la faptul că pe DJ 606A, în localitatea Scaeşti, jud. Dolj, în şanţul de pe marginea drumului, se află răsturnat un autoturism. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că N. Florin, de 18 ani, din com. Coţofenii din Dos, jud. Dolj, care nu deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, a pierdut controlul autoturismului respectiv, care s-a lovit de un copac, după care s-a răsturnat, din accident rezultând doar pagube materiale. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
S-a întocmit pe numele doljenilor dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS