Actori de la Teatrul ACT București, pe scena de la “Colibri”Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova și Teatrul ACT București va prezenta, joi, 26 aprilie, de la ora 19.00, spectacolul „Constelații“, de Nick Payne, cu Ana Ularu și Radu Iacoban, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

„<<Constelații>> are marea calitate de a sparge bariere. De a emoționa fără a fi lacrimogen, de a amuza fără a arăta cu degetul. Avem un cuplu în toate variantele lui de eroare – un cuvânt greșit, o atitudine prea rece sau prea explozivă, nepăsare, infidelitate. Dar, spre deosebire de eșecurile din viață, cele de pe scenă se desfășoară în multivers, iar în realitățile lor diferite cei doi primesc mereu altă șansă. Un el și o ea se întâlnesc. Mințile, corpurile, sentimentele lor converg, se complementează, se îmbină, se resping și, cel mai important, coexistă în timpuri și spații diferite simultan. Textul lui Nick Payne este o partitură excelentă pentru actori și o provocare continuă pentru spectatori.“ Radu Iacoban, regizor (www.teatrulact.ro)


Stagiunea Colibri. ACTul 2 se va închide în luna mai cu spectacolul „Stage Dogs“, o producție Teatrul ACT – 20 de ani, care a avut premiera în martie 2018. Adaptare (după „A life in the theatre“ de David Mamet) și regie Florin Piersic jr., scenografia Tudor Prodan, „Stage Dogs“ îi aduce în premieră împreună într-un spectacol pe actorii Marcel Iureș și Florin Piersic jr. și pentru prima dată în această formulă pe scena Teatrului Colibri, joi, 24 mai, ora 19:00. Și acest spectacol este nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

„Să fii actor e o îndeletnicire minunată. Cumplită. Superbă. Ridicolă. Formidabilă. Oribilă. Înălțătoare. Penibilă. Cam despre asta e vorba în ‘Stage Dogs’. Și sunt șanse să iasă un Iureș nemaivăzut.“ Florin Piersic jr. (www.teatrulact.ro)

Preţul unui bilet este de 20 de lei. Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 19 decembrie 2018

Top