10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinși la volan sub influenţa alcoolului

Dolj: Prinși la volan sub influenţa alcoolului

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat, azi noapte, pe A. Andrei, de 20 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia din localitate, având o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Poliţişti din cadrul Secției 5 Rurală Pielești l-au depistat, aseară, pe I. Laurențiu, de 41 de ani, din comuna Drăgotești, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 641, în comuna Drăgotești, județul Dolj, având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Craiova unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS