22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj530 locuri de muncă vacante, oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Craiova

530 locuri de muncă vacante, oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Craiova

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj va organiza, în data de 20 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfăşura la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 09.00.
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a forței de muncă disponibile în rândul șomerilor,existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.
În această perioadă reprezentanţii AJOFM Dolj continuă acţiunea de contactare a angajatorilor din judeţ, în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante ce vor fi oferite participanţilor. Până pe data de 10 aprilie 2018 au fost contactaţi 85 agenţi economici, 19 dintre aceştia confirmând participarea la eveniment, prin completarea şi transmiterea situaţiei privind locurile de muncă vacante (anexa1A).
În urma centralizării datelor din ofertele transmise de angajatori, până la data menţionată mai sus, a rezultat un număr de 530 locuri de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei astfel:
– 33 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare (inginer CCIA, inginer de siatem, inginer reţele electrice, inginer electroenergetică,economist, programator, subinginer CCIA);
– 497 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare în domenii de activitate cum sunt:construcţii, transporturi,servicii în tehnologia informaţiei, telecomunicaţii,comerţ cu piese şi accesorii pentru autovehicule, industria alimentară (fabricare produse de brutărie şi produse făinoase), industria prelucrătoare (prelucrarea lemnului, instalare maşini şi echipamente industriale), activităţi de contractere pe baze temporare a personalului.
Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acțiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul instituție din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A sau o pot transmite pe adresa de e-mail [email protected], [email protected] sau pe fax 0351 / 401.557, până pe data de 19.04.2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS