8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljReţinuţi după ce au spart locuinţa unei craiovence

Reţinuţi după ce au spart locuinţa unei craiovence

Poliţişti din cadrul Secției 5 Craiova au fost sesizați, ieri, de către o femeie de 55 ani, din municipiu, că persoane necunoscute au pătruns în apartamentul în care locuiește și au sustras mai multe bunuri. La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că în aceeași zi, persoane necunoscute au pătruns în apartament și au sustras mai multe bunuri printre care bijuterii din aur, un televizor, două tablete și suma de 500 lei.
În urma activităţilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi și cercetați autorii faptei, în persoana a doi bărbaţi, S. Mihai, de 26 de ani şi M. Alexandru, de 23 de ani, ambii din Craiova, stabilindu-se că aceştia au fost ajutaţi la comiterea faptei de către S. Nicolae, de 22 de ani, din Craiova. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite presoanei vătămate.
În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de S. Mihai şi M. Alexandru pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de S. Nicolae pentru comiterea infracţiunii de complicitate la furt calificat.
Faţă de cei trei suspecţi s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Olt, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS