8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Autori ai unei tâlhării, identificați și reținuți

Craiova: Autori ai unei tâlhării, identificați și reținuți

Poliţiştii Secţiei 6 Craiova, cu sprijinul a două grupe din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Dolj, au descins, ieri, la locuinţele a doi bărbaţi, B. Eminescu, de 21 ani, din Craiova şi M. Marius, de 27 ani, din acceaşi localitate.
În urma activităţilor specifice au fost identificaţi şi conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova în vederea continuării cercetărilor cei doi bărbaţi, autori ai faptei de tâlhărie din data de 15.03.2018, când o femeie de 65 ani, din municipiul Craiova a sesizat telefonic faptul că persoane necunoscute i-au sustras prin smulgere un lănţişor din aur de circa 6 grame, prejudiciul fiind ulterior recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.
În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei doi inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie în cazul lui B. Eminescu şi complicitate la tâlhărie în cazul celui de-al doilea inculpat.
Faţă de aceştia s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore pe bază de ordonanţă, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
În cursul zilei de astăzi cei doi inculpaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS