AJOFM Dolj va organiza în luna aprilie Bursa Generală a Locurilor de MuncăAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj va organizeaza, în data de 20 aprilie 2018, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.

Organizarea bursei locurilor de muncă este una dintre măsurile active destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, aflată mereu în atenţia Agenţiei Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a forței de muncă disponibile în rândul șomerilor,existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncăconform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.


Angajatorii, care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acțiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul instituție din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A sau o pot transmite pe adresa de e-mail [email protected], [email protected] sau pe fax 0351 / 401.557.

Locația de desfășurare a evenimentului și programul vor fi comunicate în timp util.

Participarea la acest eveniment este gratuită.


Comenteaza acum

Alte stiri

10 decembrie 2018

Gorj: Accident de muncă la Cariera Lupoaia

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a fost rănit într-un accident de muncă la finalul săptămânii trecute. Astfel, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizaţi, de angajați ai Spitalului Municipal Motru, cu privire la ...

Sumarul ediției de marţi, 11 decembrie 2018

Top