15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Târgul de Turism al Olteniei se desfăşoară în perioada 9-11 martie la Centrul Multifuncţional

Craiova: Târgul de Turism al Olteniei se desfăşoară în perioada 9-11 martie la Centrul Multifuncţional

 

In perioada 9-11 martie 2018 la Centrul Multifunctional Craiova se va desfasura Targul de Turism al Olteniei, eveniment ce va avea loc in paralel cu Horeca Expo Oltenia, targ dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante si baruri.
Si-au anuntat intentia de a participa un numar de peste 80 de firme expozante si peste 600 de firme vizitatoare din domeniile: turism, hoteluri si pensiuni, restaurante,  baruri si cafenele, firme de catering, companii de transport auto si feroviar, companii aeriene, asociatii de turism, companii de asigurari.
Pe langa expozantii din Romania vor fi expozanti din Bulgaria si Serbia.
Expozantii celei de-a III-a editii a Targului de Turism al Olteniei au pregatit pentru acest weekend super oferte pentru vacantele din 2018.
Noutatea anului 2018 este charter-ul catre Antalya cu plecare din Craiova ce va fi operat de compania turcă Atlas Global cu o aeronavă Airbus 320. Agentiile de turism care vor fi prezente la targ au anuntat oferte speciale pe perioada targului pentru aceasta destinatie.

Pe langa ofertele cunoscute pentru Grecia, Turcia si Bulgaria, agentiile de turism isi vor intampina turistii cu noi destinatii:
Bali, Thailanda, India, Zanzibar, Singapore, Japonia, Cuba, Mexic si Republica Dominicana.
Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentări de locații hoteliere noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinații.
Momente artistice vor fi prezentate de catre : Filarmonica Oltenia , Ansamblul Profesionist pentru Păstrarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Doina Oltului”, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Palatul Copiilor Craiova, Ansamblul Folcloric „Maria Lataretu ” al Scolii Populare de Arta din Targu Jiu.
Organizatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor gratuit în zilele de sâmbătă şi duminică transport tur – retur, din cele mai indepartate zone ale orasului până la locul de desfăşurare a evenimentului.

Traseul 1 : Craiovita Noua (Cinema) – Orizont -Posta – Segarcea -Liceul de Chimie -Casa Tineretului -Compania de Apa -Agronomie – Madona Dudu -Helin -Spitalul nr. 1 – Confectii – Restaurant Dunarea – Centrul Multifunctional si retur.

Traseul 2:
Helin Lapus-Viitorul – Institut – Rotonda -Piata Centrala -Digi -Oltet – Simion Barnutiu – Petre Carp – Spitalul nr. 1 – Confectii – Restaurant Dunarea – Centrul Multifunctional si retur.?
Intervalul orar plecari din capetele de linie catre Centrul Multifunctional:
Sambata (10 martie ) – 9:30 ; 11:30 ; 13:30 ; 15:30
Duminica (11 martie )- 9:30 ; 11:30 ; 13:30

Intervalul orar plecari de la Centrul Multifunctional catre capetele de linie:

Sambata (10 martie ) – 10:30 ; 12:30 ; 14:30 ; 16:30
Duminica (11 martie )- 10:30 ; 12:30 ; 14:30

Incepand din acest an intrarea la targ va fi libera!
Se estimeaza un numar de peste 7000 de vizitatori, in crestere cu peste 30 % fata de editia anterioare.
Horeca Expo Oltenia ed a II-a ce se desfasoara alaturi de Targul de Turism se defineste ca un eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante si baruri.
Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.
Noutatea acestei editii este includerea unei sectiuni noi dedicate producatorilor din segmentul panificatie, patiserie si cofetarie..
HoReCa Expo Oltenia, lanseaza concursul anului!
– Tortul anului 2018
– Painea anului 2018
Se pot inscrie cofetarii si brutarii din toata regiunea Olteniei.
Pe langa premiile ce se acorda de catre organizatori, concurentii vor putea beneficia de expunere pe toata perioada targului intr-un spatiu special amenajat.
Concursul va fi jurizat de Chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, o prezenta constanta la emisiunea Arena Bucatarilor, Chef Ciprian Nicolescu, Brand Executive Chef al Trattoriilor Buongiorno si Chef Cristian Dumitru- Horeca School.
Detalii privind regulamentul concursului: http://horecaexpooltenia.ro/concurs/

Sponsor al Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România -„Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.
Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către firma PS Multiservices .

Program Târg:

Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26
Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe: www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.
Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS