6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins cu peste 100 km/h pe bulevardul Dacia

Craiova: Prins cu peste 100 km/h pe bulevardul Dacia

Efective din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, ieri, în municipiu o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor cauzate de depăşirea limitelor legale ale vitezei de deplasare pe drumurile publice. La această activitate au participat 10 efective de poliţie care au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale, 54 dintre acestea pentru depăşirea vitezei regulamentare pe respectivele troansoane de drum, restul de 19 sanctiuni fiind aplicate de poliţiştii rutieri pentru constatarea unor alte abateri.
Valoarea sancţiunilor contravenționale aplicate de oamenii legii a fost de 21.330 de lei. A fost de asemenea reţinut și un permis de conducere.

Polițiștii rutieri l-au depistat pe D. Aurel Marian, de 42 de ani, din municipiul Craiova, care a condus un autoturism pe bld. Dacia, din localitate, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 103 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, fiind aplicată si măsura suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS