6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: „Mărțișor pentru mama mea”, activitate derulată la Centrul pentru copii „Anastasia”

Craiova: „Mărțișor pentru mama mea”, activitate derulată la Centrul pentru copii „Anastasia”

Centrul pentru copii “Anastasia” al Arhiepiscopiei Craiovei continuă seria atelierelor creative cu decorațiuni și mărțișoare din ceramică. Activitatea intitulată “Mărțișor pentru mama mea” a fost coordonată de profesorul și artistul plastic Dan Nica.
“1 Martie se apropie cu pași repezi, iar această sărbătoare reprezintă o ocazie extraordinară de a învață copiii lucruri noi. Cei mici adoră să deseneze, să coloreze și să decupeze, iar crearea unor obiecte personalizate cu ocazia venirii primăverii se poate transforma într-o adevărată provocare pentru ei. Prin această activitate, copiii au învățat să lucreze în echipă, să interacționeze unul cu altul, să combine culorile, dezvoltându-le imaginația. Mulțumim domnului profesor Dan Nica pentru răbdare și creativitate”, a subliniat asistent social Monica Mohanu, coordonatorul Centrului pentru copii „Anastasia” al Arhiepiscopiei Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS