6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Depistaţi de poliţişti conducând autoturisme radiate din circulaţie de autorităţile bulgăreşti

Dolj: Depistaţi de poliţişti conducând autoturisme radiate din circulaţie de autorităţile bulgăreşti

Poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Coșoveni l-au depistat pe C. Hobică, de 52 de ani, din orașul Chitila, judeţul Ilfov, în timp ce conducea pe DN 6, în comuna Cârcea, judeţul Dolj, un autoturism înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că autoturismul condus de către bărbat figurează radiat temporar din circulație de autoritățile bulgare din data de 14 noiembrie 2017. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Poliţişti ai Formațiunii Rutiere Calafat l-au depistat, ieri, în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, pe B. Cornel, de 63 de ani, din comuna Desa, conducând un autoturism înmatriculat în Bulgaria, radiat temporar din circulaţie din data de 06.03.2017 pentru lipsa R.C.A. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot ieri, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat pe S. Ionuţ, de 19 ani, din comuna Catane, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat, însă acesta figura radiat din circulaţie din data de 15.01.2018, motivul fiind acelaşi : lipsa asigurării R.C.A. Şi în acest caz au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS