22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un hoţ de maşini, după gratii

Craiova: Un hoţ de maşini, după gratii

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au identificat și prins, ieri, pe Stazian I., de 30 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, autorul a patru infracțiuni de furt de autoturisme comise în perioada de 14.01.2018 – 04.02.2018.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la scurt timp după comiterea fiecărei fapte, tânărul s-a deplasat la volanul autoturismelor furate, fără a poseda permis de conducere, ulterior valorificându-le prin vânzare unor terțe persoane cu sume cuprinse între 450 și 1000 de lei, în localități din județele Dolj și Olt.
În baza probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale împotriva suspectului și punerea în mișcare a acțiunii penale față oltean pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind introdus în C.R.A.P. Dolj pe baza de ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 h. În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat Judecătoriei Craiova, cu propunere de arestare preventivă pentru infracțiunile reținute în sarcina sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS