24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Arestaţi preventiv pentru încălcarea prevederilor controlului judiciar

Craiova: Arestaţi preventiv pentru încălcarea prevederilor controlului judiciar

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Dolj i-au depistat și reținut, luni, pe Andrei L., 30 de ani, din Cârcea, Dolj și pe Andrei N., 32 de ani, din Craiova, persoane care fac obiectul mandatelor de arestare preventivă emise de Tribunalul Dolj.
Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, cei doi se aflau sub control judiciar de la data de 09.01.2018, având de respectat mai multe condiții dispuse de instanța de judecată.
În urma monitorizării efectuată de polițiști din cadrul SIC – IPJ Dolj, cu privire la modul de îndeplinire a obligațiilor aferente controlului judiciar, s-a stabilit că cele două persoane au încălcat obligațiile, aspecte care au fost aduse la cunoștința instanței de judecată.
În baza documentației prezentate de polițiști, Tribunalul Dolj a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar în arest preventiv, începând cu data de astăzi.
Mandatele de arestare preventivă au fost puse în executare de către polițiștii SIC – Biroul de Supravegheri Judiciare, care i-au depistat pe cei doi și i-au introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS