Dolj: Prinși în flagrant de polițiști la furat de lemneDuminică, 21 ianuarie 2018, în jurul orei 13:00, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au depistat în flagrant pe Marin M., de 58 ani, din Craiova și Adrian N., de 35 ani, din comuna Celaru, care au tăiat fără drept și sustras un număr de 7 arbori, esența salcâm, cu diametrul cuprins între 13 și 28 cm, din pădurea proprietatea aparținând lui Marin M., situată pe raza comunei Celaru, județul Dolj.

Materialul lemnos, respectiv cei 7 arbori, au fost ridicați și lăsați în custodia reprezentanților Asociaţiei Proprietarilor de Păduri – Apele Vii.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos.

În noaptea de 21/22.01.2018, în jurul orei 01:00, polițiștii au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute taie lemne din pădurile situate pe raza satului Fratoştiţa.


Patrulele de poliţie şi jandarmi dirijate la faţa locului au depistat pe P. MARIUS, de 28 ani şi S. MARIUS, de 24 ani, ambii din comuna Ţînţăreni, jud. Gorj, care au tăiat şi sustras din pădurea situată pe raza satului Fratoştiţa, un număr de 11 arbori specia „cer”, cu diametrele la cioată cuprinse între 6 şi 15 cm, pe care i-au încărcat în căruţa lui Marius P..

Materialul lemnos a fost ridicat și lăsat în custodia Ocolului Silvic Filiaşi în vederea stabilirii prejudiciului.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 noiembrie 2018

Dolj: Depistaţi în timp ce tăiau arbori din pădure

Poliţişti din cadrul Secţiei 15 Rurală Filiaşi au prins, ieri, în flagrant 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 49 de ani, toţi din Coţofenii din Faţă, care tăiaseră 5 arbori dintr-o pădure, din Coţofenii din Dos. Materialul lemnos

Sumarul ediției de sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Top