16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: 16 persoane fără adăpost, ridicate de poliţiştii locali. Acestea au fost duse la Centrul Social „Sfântul Vasile”

Craiova: 16 persoane fără adăpost, ridicate de poliţiştii locali. Acestea au fost duse la Centrul Social „Sfântul Vasile”

Poliția Locală a Municipiului Craiova a acționat, cu efective suplimentare, pentru depistarea și identificarea persoanelor fără adăpost, aflate pe raza municipiului Craiova, având în vedere temperaturile extrem de scăzute care s-au înregistrat în ultimele nopți.
Urmare acestor activități, un număr de 16 persoane au fost conduse, cu autospecialele din dotarea Poliției Locale, la instituțiile specializate, în vederea acordării sprijinului necesar, persoanele fără adăpost fiind depistate cu preponderență în zona Gării, cartierul Craiovița și cartierul Brazda lui Novac.
Dintre acestea, 15 persoane au fost transportate la adăpostul amenajat de Asociația”Vasiliada” – Centrul Social „Sfântul Vasile”, situat pe strada Râului, iar o persoană (depistată în Parcul ”Nicolae Romanescu”) a fost condusă la Clinica de Psihiatrie de pe strada Nicolae Romanescu.
În funcție de atenționarea Administrației Naționale de Meteorologie, privind menținerea temperaturilor scăzute, Poliția Locală va acționa pentru depistarea persoanelor fără adăpost și transportarea lor la centrele sociale specializate sau la unitățile spitalicești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS