8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins în timp ce încerca să mituiască doi agenți de poliție

Dolj: Prins în timp ce încerca să mituiască doi agenți de poliție

Ofiţerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj au prins, azi noapte, în flagrant un tânăr în vârstă de 22 ani, din municipiul Craiova, în timp ce oferea suma de 500 de euro unui echipaj de poliţie rutieră, format din doi agenţi, pentru a nu-i fi întocmit dosar penal unei rude de-ale sale.
În fapt, echipajul format din agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj Craiova – Biroul Poliţiei Rutiere, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat care nu deținea permis de conducere şi care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la sediul Biroului Poliţiei Rutiere, pentru constatarea infracţiunii.
În timpul întocmirii actelor de constatare, la sediul poliţiei s-a prezentat tânărul care a oferit agenţilor de poliţie suma de 500 de euro, pentru a nu i se întocmi dosar penal conducătorului auto, însă agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească actelor de constatare ale infracţiunii și au sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Dolj.
Tânărul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat la instanță cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS