3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Dolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Polițiști din cadrul Secției 1 Craiova au oprit, pe 31 decembrie,  în trafic pentru control, pe strada  Brestei,  un autoturism, condus de către M. Ionel, de 36 de ani, din municipiu. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule, iar autorizația de circulație provizorie pentru autoturismul  condus este expirată din data de 07.06.2017.
 În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Ieri, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe Mustafa C., de 46 ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe strada Prutului, având exercitarea  dreptului de a conduce autovehicule suspendată. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
  
Ieri după amiază, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție l-au depistat pe strada Bucura din localitate, pe D. Rupi, de 17 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Ieri, în jurul orei 18.45, lucrătorii Postului de Poliţie Poiana Mare l-au depistat pe B. Costel, de 48 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reţinut din data de 28.02.2017.
În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS