17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un şofer băut a intrat cu maşină într-o căruţă nesemnalizată

Dolj: Un şofer băut a intrat cu maşină într-o căruţă nesemnalizată

Lucrătorii Postului de Poliție Daneţi au fost sesizați, azi noapte, prin SNU.A.U. 112 de V. Alexandru, despre faptul că între localitățile Daneţi şi Dobroteşti, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Bechet, care a stabilit faptul că în data de 28.12.2017, în jurul orei 0100, O. Nicolae, de 34 de ani, din comuna Daneţi, județul Dolj, posesor al permisului de conducere cu vechime din luna octombrie a anului 2016, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ-561 C, din direcția Dobroteşti către localitatea Daneţi, la km.1., în afara localității Daneţi, pe fondul neatenţiei în conducere şi consumului de băuturi alcoolice, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală care era nesemnalizat, care circula în aceeaşi direcţie de mers, condus de V. Alexandru Cătălin, de 20 de ani, domiciliat în comuna Amărăştii de Jos, județul Dolj.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui M. A. C., 16 ani, din comuna Amărăştii de Jos, jud. Dolj, pasager din vehiculul cu tracţiune animală, care au fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în vederea acordării de îngrijiri medicale şi efectuării unor investigaţii de specialitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea a fost testat conducătorul vehicululuii cu tracţiune animală, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS