22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Craiova în timp ce executa, azi noapte, serviciul de patrulare cu autospeciala din dotarea subunității, l-a depistat pe str. Calea București din localitate pe P. Ion Cătălin, de 42 de ani, domiciliat în comuna Cârna, Calea Dunării, nr. 225, județul Dolj, conducând autoturismul marca Volkswagen, cu număr de înmatriculare străin, care emana halenă alcoolică.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Secția U.P.U. a Spitalului Clinic Nr. 1 Craiova unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii craioveni au întocmit pe numele bărbatului dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de refuz de prelevare mostre biologice.

Poliţiști din Filiaşi aflându-se, aseară, în serviciul de patrulare pe raza comunei Secu, l-au depistat pe M. Ionuţ Adrian, de 29 de ani, din localitatea doljeană Argetoaia, în timp ce conducea pe DJ 606C din localitate, un autoturism, proprietate personală, aflîndu-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Orăşenesc Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS