13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins în flagrant când fura dintr-o societate comercială

Craiova: Prins în flagrant când fura dintr-o societate comercială

O femeie de 54 de ani, din Craiova, vânzătoare în cadrul unei societăți comerciale, a sesizat, ieri, telefonic Secția 3 Poliție Craiova despre faptul că patru minori i-au sustras, prin distragerea atenției, suma de 350 lei din incinta punctului de lucru aparținând societății, situat în Piața Eroilor de pe str. 22 Decembrie 1989 din Craiova.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din 2 polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, care l-au depistat în zona pieței agroalimentare din cartierul Roșie pe N. B. M., 14 ani, domiciliat în Craiova, care împreună cu alți 3 prieteni ai săi, M. M. C., 13 ani, M. M., 12 ani și D. Ș., 12 ani, au sustras suma de 350 lei din tejgheaua magazinului.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiștii craioveni și restituit ulterior persoanei vătămate. Cercetările se continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a persoanelor în cauză. Pe numele minorilor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS