3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Dolj: Accident soldat cu trei victime la Pielești (galerie foto)

UPDATE – Dolj: Accident soldat cu trei victime la Pielești (galerie foto)

 

UPDATE 19:41 Potrivit IPJ Dolj, un Opel Zafira, care mergea dinspre Balș spre Craiova, a derapat într-o curbă la ieșirea din Pielești și a intrat în coliziune cu un VolksWagen Passat care circula din sens opuse, pe care l-a proiectat într-un al treilea autoturism, Rover.

O femeie de 43 de ani a suferit contuzii toracice și la bazin, un bărbat de 57 de ani a fost la rândul lui rănit. A treia victimă este un copil de 16 ani. Toți trei au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, potrivit ISU Dolj.

Polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului vinovat de producerea accidentului.

19:19 Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza comunei doljene Pielești. În accident au fost implicate trei autoturisme. O victimă a rămas încarcerată într-unul dintre autoturisme. Alte două persoane, care au suferit excoriații și traumatisme,au fost transportate la spital.
La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru transport de victime multiple și un echipaj SMURD.
Vom reveni cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS