10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetaţi după ce au blocat un drum judeţean cu o turmă de oi

Dolj: Cercetaţi după ce au blocat un drum judeţean cu o turmă de oi

Polițiștii din Valea Stanciului s-au sesizat, ieri, din oficiu despre faptul că T. Nicolae Daniel, de 24 de ani, T. Ionuţ Marius, de 28 de ani, și S. Ștefan Cosmin, de 18 ani, toți fără ocupație, au blocat, cu o turmă de ovine, partea carosabilă a DJ 561B în comuna Valea Stanciului, împiedicând circulația autovehiculelor, fiind nemulțumiți că autoritățile le-au interzis pășunatul ovinelor pe izlazul comunal, în baza unei hotărâri a Consiliului local.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Segarcea, care cu sprijinul lucrătorilor din cadrul posturilor de poliție Valea Stanciului, Drănic, Gângiova și Gighera au fluidizat traficul rutier pe sectorul de drum respectiv, fiind îndepărtate animalele.
Tinerii de 28 , respectiv 18 ani au fost conduși la sediul secției pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii doljeni au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS