10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGazeta de Sud - aceeaşi misiune, un nou început

Gazeta de Sud – aceeaşi misiune, un nou început

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Media Sud Europa SA a decis, în ședința din 4 decembrie 2017, revocarea domnului Adrian Voinea din funcția de administrator al Gazetei de Sud. Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Media Sud Europa SA a ales și numit în această calitate pe domnul Marius Seinea.

Domnul George Constantin Păunescu, prezent la adunarea colectivului Media Sud Europa, a spus că este încrezător în capacitatea întregului colectiv de a fi mereu în prim-plan și i-a urat succes în noua etapă de activitate.

Marius Seinea, administrator Media Sud Europa SA

„Trustul de presă Media Sud Europa avea nevoie de un suflu nou, de un management care să coordoneze canale de presă pentru a funcţiona obiectiv şi dezinteresat de culoarea politică şi care să dezvolte proiecte adaptate pieţei actuale. Gazeta de Sud va funcţiona în spirit deontologic, având drept criterii fundamentale informarea corectă şi obiectivă a cititorului, implicarea în comunitate, menţinerea unui parteneriat strategic cu mediul de business, precum şi facilitarea dialogului între cetăţeni şi autorităţi“.

Silviu Broncea, director Media Sud Europa SA

„Lucrez de peste 20 de ani în trustul de presă Media Sud şi vom merge mai departe. Fac referire atât la canalele media componente, Gazeta de Sud şi Radio Sud, cât şi la Tipografia de Sud. Menţionez că tipografia nu şi-a închis porţile, în ciuda zvonurilor recent vehiculate. Preluăm în continuare comenzi pe care le onorăm cu profesionalism, aşa cum ne-am obişnuit colaboratorii în cei peste 20 de ani de activitate. Media Sud Europa se focusează pe menţinerea şi îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite. Suntem deschiși să dezvoltăm noi direcţii, noi parteneriate, şi dorim să vă reasigurăm de întregul nostru suport“.

Valentin Tudor, redactor-șef adjunct Gazeta de Sud

„Lucrez la Gazeta de Sud de 14 ani. Întreaga echipă de jurnaliști a GdS, cotidianul oltenilor de pretutindeni, continuă proiectul de a fi în slujba comunităţii, aşa cum o face de ani buni. Vom fi la fel de incisivi, corecţi și echilibraţi, vom critica autorităţile locale şi oamenii politici şi îi vom lăuda atunci când e cazul. Vom prezenta adevărul aşa cum am făcut-o mereu. Gazeta de Sud rămâne locul în care investigaţiile, poveştile de succes sau problemele oltenilor sunt o prioritate. Echipa de jurnalişti a Gazetei de Sud va continua drumul început cu mai bine de 20 de ani în urmă şi va încerca să devină şi mai bună, cu ajutorul cititorilor săi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS