24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinși la furat în supermarketuri craiovene

Doljeni prinși la furat în supermarketuri craiovene

O echipă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Craiova l-a depistat, aseară, în flagrant pe I. Robert, de 24 ani, din Craiova, care a sustras din incinta unui hypermarket craiovean situat în cartierul 1 Mai, , mai multe produse alimentare și băuturi alcoolice, în valoare de peste 175 de lei.
Prejudiciul creat de tînărul de 24 de ani a fost recuperat în totalitate de polițiști care, ulterior, au restituit bunurile reprezentantilor societății comerciale păgubite.
Tot ieri, Secţia 3 Poliţie Craiova a fost sesizată telefonic de către dispeceratul firmei de pază a unui important centru comercial din Craiova, situat pe strada Calea București, despre faptul că au surprins o persoană de sex feminin care a sustras mai multe produse din incinta magazinului. La fața locului s-a deplasat o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție care a identificat persoana în cauză, stabilind că se numeşte V. A., de 18 ani, din comuna Castranova, judeţul Dolj.
Prejudiciul, în valoare de aproximativ 450 de lei, a fost recuperat în totalitate e polițiști și restituit reprezentantilor centrului comercial.
Oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS