11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSondajul Săptămânii în Gazeta de Sud – Consideraţi că proiectul de modificare a legilor Justiției ar trebui retras din parlament?

Sondajul Săptămânii în Gazeta de Sud – Consideraţi că proiectul de modificare a legilor Justiției ar trebui retras din parlament?

Recentele propuneri de modificări ale Legilor Justiţiei au stârnit o serie de reacţii şi discuţii în contradictoriu, dar şi îngrijorarea din partea oficialilor americani, care îndeamnă parlamentul României să respingă aceste modificări, considerate că ar slăbi statul de drept şi ar  pune în pericol lupta împotriva corupției, subminând progresul făcut de ţara noastră în ultimii ani.

Agenția Națională de Integritate nu susţine adoptarea propunerii de modificare a Legii nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, aceasta apreciind faptul că proiectul de lege este de natură să excludă, retroactiv, de la aplicarea sancțiunilor pentru conflictul de interese, parlamentarii pentru care s-a constatat definitiv încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese în perioada 2007-2013.

Dorim să aflăm care este părerea dumneavoastră și vă rugăm să vă exprimați opinia accesând www.gds.ro/sondaj, prin e-mail la adresa [email protected] sau pe facebook.com/gdsro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS