17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSelecție pentru recrutarea a 800 de lucrători în domeniul agricol în Spania, la Craiova

Selecție pentru recrutarea a 800 de lucrători în domeniul agricol în Spania, la Craiova

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, anunță organizarea, în perioada 13-14 decembrie, la Craiova , a unei selecţii pentru ocuparea a 800 de posturi în domeniul agricol, la SUREXPORT Compania Agraria SL, Spania.
Selecţia se va desfăşura la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.10.
Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta între 18-50 ani. Nu se solicită experienţă.
Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, cu data estimată de începere 15 februarie 2018 şi salariul de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar.
Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă (aceasta poate să nu coincidă cu duminica). Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.
Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli.
Pentru detalii şi înscriere, persoanele interesate ,cu domiciliul în judeţul Dolj ,trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj. Dosarul pentru înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copie CI sau BI, CV Europass în limba română, adeverinţă medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă”. Înscrierile au loc până la data de 10 decembrie 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS