12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDe Ziua Internațională a Voluntariatului, Şcoala Gimnazială Filiași oferă daruri copiilor nevoiaşi

De Ziua Internațională a Voluntariatului, Şcoala Gimnazială Filiași oferă daruri copiilor nevoiaşi

Devenită tradiție, ziua de 5 decembrie, Ziua Internațională a Voluntariatului se multiplică pentru Şcoala Gimnazială Filiași, pentru comunitatea locală, chiar pentru toată zona. Ziua se transformă in „Zilele Voluntariatului”, voluntarii devin mai numeroși, cadourile devin mai mari și mai variate. Elevii, profesorii și părinții elevilor de la școala Gimnazială Filiași s-au transformat în „spiriduși”, în dorința de a ajuta și a aduce bucurie.
În ultimele 3 săptămâni, peste 500 de voluntari au donat haine, alimente, jucării, încălțăminte,dulciuri, rechizite, în scopul ajutorării copiilor şi familiilor cu posibilități materiale reduse. Cei care vor primi cadouri sunt copiii din Argetoaia, Piria, Braloștița,Fratoștița, Rudari, Butoiești și, bineînțeles, Filiași.
Voluntarii Moșului au împachetat aproape 900 de cadouri destinate preșcolarilor și elevilor cuminți, dar mai puțin norocoși, precum și elevilor cu CES.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS